melihat dunia ✿✿✿

Bali day 7

leave a comment »

Flait kami jam 6am. Kol 345am, Yanto datang amik kami utk ke epot.  Kami cerita tentang insiden kereta sewa dan tukar duit tu. Dia kata, mmg style org sana nak cari duit lebih dengan begitu. Duh!

Sampai epot, kami check in. Sekali tak cukup duit utk bayar duit luggage. Kami dah takde duit rupiah. Dah habiskan semua utk soping. Org epot tu takmo terima duit mesia. So, kami terpaksa la tukar duit rupiah kat money changer tu. Alahai.

Setel semuanya. Kami pon menarik nafas lega. Lebih2 lagi bila part keta sewa tu takde kisah selanjutnya. Thanks la pada Nyonya tu yang tolong kami.

Belum pun terbang balik ke KL, rindu pun sudah menjelma. deng!

Bali, tunggu aku datang lagi.

Advertisements

Written by selipar.biasa

July 27, 2009 at 8:10 am

Posted in Indonesia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: